Oázis szépségszalon 

Mai rohanó világunkban egyre ritkábban nyílik lehetőségünk arra, hogy nyugodt körülmények között töltsünk el néhány kellemes órát. Mi pontosan erre nyújtunk megoldást kedves Vendégeinknek egy igazán kellemes és modern környezetben. Fertőszentmiklós egy nyugodt utcájába “menekülhetünk” egy kis kikapcsolódásra az Oázis Szépségszalonba ha azt érezzük, hogy most jött el az ÉNIDŐ ideje esetleg szépítkeznénk vagy egy szépség problémánkra keressük a megoldást.

 

 

Mészáros Georgina – Kozmetikus

Kedves Olvasó, had ragadjam meg pár sorig a figyelmedet. Mészáros Georginának hívnak, a kozmetikát nem a munkámnak inkább a szenvedélyemnek nevezném. Azért, hogy most a magas színvonalat és minőséget képviselhessem, az iskolában tanultak mellett több tanfolyamon, szakmai napon és tréningen is részt vettem. Így minden tudásommal belevágtam, hogy megmutathassam leendő vendégeimnek a legfrissebb trendeket, leghatásosabb professzionális eljárásokat és persze ezzel egyidejűleg testet és lelket egyszerre szépíthessek. Sok szeretettel várlak szalonunkban, ha egy kicsit kikapcsolódnál, szépülnél. Bátran fordulj hozzám intimebb kérdéseiddel, vagy ha problémáidra keresel megoldást. Kérdéseid megválaszolásával, problémáid orvosolásával és tested, lelked pihentetésével add meg magadnak az esélyt, hogy mindig a legjobb formádat mutathasd. Kozmetikai kezeléseim egytől-egyig személyre szabottak amik mind a te bőrödre és igényeidre választok ezzel elérve a legmagasabb eredményeket a szépítésben és problémáid orvosolásában.

 

Gosztola Tamás – Fodrász

Gosztola Tamás vagyok, a fertőszentmiklósi Oázis Szépségszalon Fodrásza és Hajápolási tanácsadója. Mindig is olyan szakmában akartam dolgozni, ami változatos, kreativitást igényel és a hobbim is lehet egyben.

Úgy gondolom az elhivatottság mellett, a vendégekkel való kommunikáció a legfontosabb. Szükségesnek tarom a folyamatos szakmai fejlődést: új technikákat, termékeket megismerni, aztán alkalmazni ezeket a mindennapokban. A célom az, hogy a Vendégeim magabiztosan távozzanak a szalonból, szó szerint a kezeim közül.
A klasszikus értelemben vett fodrászati szolgáltatások mellett
hajszerkezet erősítő, hajminőség javító kezelések is megtalálhatóak, amelyeket kipróbálva, tapasztalva a jótékony hatásaikat, bátran ajánlok.

Foglalj hozzám időpontot, találjuk ki együtt mi áll jól Neked.

Egy modern, fiatalos, nyugtató környezetbe várunk téged is kedves Vendégünk.

 

 Rácz Fanni – Gyógy- és wellnessmasszőr

Kedves Olvasó! Rácz Fanninak hívnak. 2017 óta az egészségügyben tevékenykedem, 2019 első felében elvégeztem a kinesio-tape tanfolyamot, hogy minél szerteágazóbban tudjam segíteni családom, barátaim és vendégeim testi egészségét. 2020-ban végeztem gyógymasszőrként. A szakmámra nem munkaként hanem hivatásként tekintek. Célom segíteni a hozzám érkezők testi és lelki egészségét. Gyógymasszőrként a feladatom megtalálni a fájdalom okát és miértjét, majd csillapítani, megszüntetni azt. Szolgáltatásaim közé tartozik a wellness masszázs is, amivel vendégeim a nyugalom szigetére hajózhatnak, ezáltal különlegesebbnél-különlegesebb masszázstípusokkal kényeztetve testüket és lelküket.

Várom a gyógyulni és feltöltődni vágyók jelentkezését!

Szántóné Tóth Katalin – Pedikűrös

 1999-ben végeztem mint kéz és lábápoló műköröm építő. Azóta dolgozom pedikűrösként. Az évek során több szakmai továbbképzésen vettem részt. Elsajátítottam a gyógypedikűrt, láb műköröm képzést , callux technikát. Tapasztalatom, hogy sok vendégnek nem elég a klasszikus pedikűr. Igyekszem legjobb tudásom szerint dolgozni, hogy vendégeim elégedetten álljon fel a székemből és legközelebb is engem válasszon, vissza jöjjön. Képzem továbbra is magam hogy az új és új technikákat megtanuljam s segíteni tudják a láb problémáiban. Mottóm: Míg két lábon járunk, addig a lábakat ápolni kell, tehát pedikűrös szakemberre szükség volt, van és lesz.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Instagram