Tartós hajfestékek, árnyaló festékek, szőkítéshez használt termékek:

A kókuszolaj a termék kulcsfontosságú összetevője, ami a KEMON CRAMER COLOR legkiválóbb tulajdonságaiért felelős. Rendkívül sima és krémes textúrájú lesz, ami feltétlenül szükséges a kiváló fedéshez. Velian Complex:Az új Cramer Color tartalmazza ezt a rendkívül fontos összetevőt, amely nagyon erős védelmet garantál a fejbőrnek a teljes hajfestés időtartama alatt. KEMON NAYO bio árnyaló balzsam: színfrissítés, ápolás több mint 80%-ban természetes növényi összetevők.

Az INDOLA professzionális fodrászmárkaként mindig a törekszik  hajfestékek teljesítményének maximalizálására. Kiemelkedően szép színeredmények, koncentrált mikro-pigmentek hatolnak be a hajszerkezet legmélyére. Aktív ápolás: Nutri-Care komplexszel.BLONDE EXPERT termékek: Egyedi pigment-összetétel és HD Technológia. Gyönyörű fény ,szőke hajszínek széles választéka. Blonde Expert szőkítőpor: beépített kötéserősítő  Hair-Bond technológiával gondoskodnak a hajkárosodás minimalizálásáról, miközben megbízható színeredményeket és lenyűgözően tiszta    árnyalatokat biztosítanak.

 

Szőkítés,Színkorrekció

Mi a szőkítés? A szőkítés egy erős kémiai reakció: oxidáció, amely során a hajban lévő természetes és mesterséges pigmentek zsugorodnak és elszíntelenednek. A reakció során hő szabadul fel, ami a hajszerkezetből vizet von el.

FONTOS: #Otthon festett haj korrekciójánál, új szín kialakításánál ajánlott az előzetes konzultáció. #Ha már festett hajon kívánunk, akár csak 2-3 árnyalatot felvilágosítani a meglévő színhez képest (a festék festéket NEM világosít) #nagyon mély, natúr, vagy már festett 1,2,3-színmélységből kívánunk világosabb hajszínt elérni. #extrém, pasztell vagy hamvas színeket akarunk megvalósítani #új festéstechnikákat alkalmazunk (Balayage, Ombre, stb. )

Egy szőkített haj mindig szárazabb és kezelhetetlenebb az idő előre haladtával, ezért ne feledkezzünk meg a kiegészítő ápolásról, otthoni ápolásról sem. Sajnos senkinek a haja nem szőkül hamvas árnyalatúra. Vörös, narancs, sárgás pigmentek a gyakoribbak. Az is befolyásolja az elért szőkítési alapot miből indultunk ki. Valamivel ki kell oltanunk ezeket a nem kívánt árnyalatokat, ilyenkor használhatunk festéket, árnyalót (tonizálót) vagy tartós színezőket) A vendégek sokszor azt hiszik, azért van szükség festési folyamatra a szőkítés után, mert elrontottunk valamit, valójában ilyenkor semlegesítünk, fixálunk, lezárunk. Ha csak szőkítünk, lényegében nyitva hagyjuk magát a haj szerkezetét, ezáltal nemcsak a szín lesz kevésbé szép, a haj is sérülékenyebb lesz. Még egy fontos dolog: otthon is megfelelően ápold frizurádat, ezzel megőrizheted az állapotát,színét . #legyenápoltahajad Forrás:Adore Enikő

Ammóniamentes hajfestés:

A világban egyre nagyobb teret hódít a természetesség, az egészséges szemlélet, sok vendég törekszik arra, hogy olyan hajfestéket válasszon, amely nem tartalmaz káros adalékanyagokat, maximálisan óvja haja egészségét. REVERSO  ammóniamented hajfesték.Szuper tápláló, növényi kivonatokkal, olajokkal: avokádó, narancs alma stb. Ammónia (irritációt okozhat) és PPD,(allergén) kőolaj származék mentes, ugyanakkor tökéletesen fedi az ősz hajat, gyönyörű fényt ad frizurádnak! MILD TECH ammóniamentes szőkítés:megőrzi a haj eredeti szerkezetét,fejbőrszőkítéshez is ajánlott. Kamilla és  levendula kivonattal.

cof

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Instagram