Arckezelések elektorkozmetikai gépekkelHidroabrázió 

A hidroabrázió egy ultrahangos hámlasztó eljárás, melynek fő célja az elhalt hámsejtek eltávolítása vízporlasztás segítségével. A kezelést követően javul a bőrlégzés, megélénkül a vérkeringés, intenzívebbé válik a hatóanyagok bevitele és azok felszívódása. Mindamellett, hogy megtisztítja a pórusokat, fokozza a hidratáltságot és javítja a bőrkép teljes egészét. Más hámlasztó eljárásokkal szemben tavasszal és nyáron egyaránt, még a legérzékenyebb bőrök esetében is alkalmazható. A hidroabrázió kúraszerűen és kiegészítő kezelésként is javasolt.

Ultrahang

Az ultrahangos kozmetikai kezelés bármely bőrtípus esetén, a legmegfelelőbb hatóanyaggal történik. A kezelés előnye, hogy az ultrahang eléri a bőr mélyebb rétegeit is, ahová képesek bejutni a kezelés során célzottan használt hatóanyagok, zsírban oldódó vitaminok, a bőr számára fontos zsírok. A bőr hatására hidratált, vitalizált lesz

A bőr mélyebb rétegeibe bevitt hatóanyagok elérik az új bőrsejteket és a hatást később is, valamint hosszú távon fejti ki.  Az ultrahangos kezelés eredményeképp a bőr frissebb, fiatalosabb lesz. Hatása a ráncos bőrre jótékony, a kialakuló ráncok képződését lassítja.  A bőr nedvességét kozmetikai úton pótolni lehet, hogy a bőr ismét friss és üde legyen.

Gyémántfejes mikrodermabrázió

A bőr által termelt új sejtek az elhalt hámsejtek hámlásával tudnak a bőr felszínére jutni. Ez a hámlási folyamat természetes úton is megtörténik, azonban sohasem tökéletesen, ezért időnként érdemes külső beavatkozás útján meggyorsítani a bőr megújulását. A bőr védelmi funkciója és az elhalt hámsejtek megakadályozzák a bőrápoló készítmények megfelelő mélységekben való felszívódását, amit a felső hámréteg eltávolításával orvosolhatunk. A mikrodermabrázióval végzett bőrcsiszolás lehetővé teszi, hogy a különféle arcápoló termékekben található hatóanyagok mélyebben tudjanak felszívódni, így az eljárás a kozmetikai kezelések hatását rendkívüli módon fokozza. A bőr öregedési folyamatához hozzátartozik, hogy a hámlási folyamat lelassul és a bőr megvastagszik, valamint érdessé válik, ezért az idő előrehaladtával még ajánlatosabb a mikrodermabrázió igénybe vétele a kezelések előtt.

A mikrodermabrázió a bőr mechanikai úton való radírozása, melynek során a bőr felső hámrétegét távolítjuk el. Szalonunkban a bőrcsiszolás legkorszerűbb és legkíméletesebb formáját alkalmazzuk, azaz a gyémántfejeset, mely egyenletesen és biztonságosan újítja meg a kezelt bőrfelületet. A kezelőfej a bőrhöz érintve vákuumot képez, így fájdalommentesen és egyenletesen radírozza le az elhalt hámsejteket.

A gyémántfejes mikrodermabrázió a test bármely részén  használható és többféle probléma is kezelhető vele

  • Petyhüdt bőr
  • Öregedési foltok
  • Ráncok
  • Akne
  • Striák

A kezelés önmagában is egy különösen hatékony bőrmegújító kezelés, melynek számos előnye van:

  • Gyengéd irányított és egyenletes hámlasztást tesz lehetővé
  • Teljesen fájdalommentes
  • Nincs gyógyulási idő
  • Fertőzésektől mentes, tiszta eljárás
  • Nem csak az arcon, hanem a testen is alkalmazható

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Instagram